Koop / huur
Soort woning
Prijs van
Prijs tot
Land / Plaats

Recreatiemakelaar van de Veluwe

BestBuymakelaars, De beste keuze......

Wilt u een actieve recreatiemakelaar met veel vakkennis en ervaring, kies dan voor BestBuymakelaars. Met al weer bijna 15 jaar ervaring mogen wij ons gerust de recreatiemakelaar van de Veluwe noemen en u kan er gerust van uitgaan dat wij over de juiste eigenschappen beschikken om u als beste van dienst te zijn bij de verkoop en verhuur van uw recreatiewoning.

Omdat het succesvol verkopen en zorgeloos verhuren van recreatiewoningen veelal complexer is dan van een woonhuis en daarom een actieve en servicegerichte houding vereist, zijn wij het gewend om ons extra in te spannen voor onze opdrachtgevers en klanten.

Onze kennis en ervaring op het gebied van verkoop en verhuur van recreatiewoningen heeft zich door de jaren heen dermate ontwikkeld, dat er maar weinig recreatiemakelaars zijn die ons op dit gebied kunnen evenaren

Bent u op zoek naar een luxe recreatievilla als pied-a-terre, een comfortabele recreatiebungalow als investering of een gezellige chalet voor in het weekend,.... dan bent u bij ons op de beste plek. Wij hebben niet alleen een groot aanbod maar ook nog eens zeer divers en in alle prijsklassen.

Heeft u specifieke woonwensen of voorkeur voor een Tweede Huis in een bepaalde plaats of op een specifiek park, laat het ons weten en wij gaan gericht voor u op zoek.

Ook voor het huren van een (recreatie)woning bent u bij ons aan het beste adres. Wij hebben altijd woningen per direct beschikbaar maar zoekt u iets speciaals dan lukt het ons meestal om op korte termijn een geschikte huurwoning te vinden. Gemeubileerd of ongemeubileerd, voor een langere of kortere periode.

Wilt u aanvullende informatie of meerdere objecten bezichtigen, dan bent u van harte welkom in ons klantvriendelijke kantoor. Bezichtigen kan bij ons ook in de avonduren of in het weekend!

Telefonisch zijn wij 7 dagen per week bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur.

 

Het team van BestBuymakelaars.nl staat altijd voor u klaar!

Algemene informatie