Koop / huur
Soort woning
Prijs van
Prijs tot
Land / Plaats

Taxatie

Taxeren, een serieuze zaak!

Het taxeren van een woonhuis of recreatiewoning is een serieuze zaak. De gevolgen van een slecht taxatierapport zijn in veel gevallen niet te overzien en moet dus gedaan worden door een erkend en beëdigd taxateur.

BestBuymakelaars heeft een samenwerkingsverband met erkende en beëdigde taxateurs door heel Nederland. Hierdoor zijn wij staat taxaties door heel Nederland aan te bieden.

De taxatierapporten worden geaccepteerd door alle erkende hypotheekverstrekkers en worden uitgevoerd door erkende taxateurs (RVT, CRMT, NVM, LMV of VBO). Vanuit ons netwerk kunnen wij garanderen dat de taxatie voldoet aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers in Nederland.

Taxeren van recreatiewoningen

Vanwege onze specialistische kennis worden wij door externe partijen zoals banken, projectontwikkelaars en collega makelaars veelvuldig ingeschakeld om goed onderbouwde taxatierapporten uit te brengen. Ook op het gebied van waardebepalingen hebben wij een goede reputatie.

Kosten van uw taxatierapport

Doordat er op grote schaal getaxeerd wordt, kunnen wij officiële CRMT, SCVM en RVT taxaties laten uitvoeren tegen een vaste lage prijs.

Daarbij zijn de kosten van een taxatie bij ons niet afhankelijk van de waarde van het object. En dat kan aanmerkelijk schelen!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie.

Algemene informatie