Koop / huur
Soort woning
Prijs van
Prijs tot
Land / Plaats

Recreatiewoning verkopen / verhuren

Als u voor de verkoop of verhuur van uw recreatiewoning kiest voor BestBuymakelaars.nl, dan kiest u voor een actieve en betrokken full-service recreatiemakelaar.

Verkopen

Als verkopend recreatiemakelaar zullen wij u op professionele wijze een realistisch beeld geven van de waarde van de recreatiewoning waarbij we rekening houden met factoren als; recent gerealiseerde verkoopprijzen van vergelijkbare objecten, locatie, bouwkundige staat, en niet te vergeten de actuele marktsituatie.

Tevens zullen wij u aan de hand van onze handige verkooptips adviseren hoe we uw recreatiewoning het beste kunnen presenteren.

Uiteraard wordt uw recreatiewoning optimaal gepresenteerd op onze eigen website en op de grote huizensites, en indien gewenst verzorgen wij tevens zinvolle advertenties in gedrukte media en kunt u deelnemen aan de landelijke open huizendagen.

Speciaal voor Recreatiewoningen en Second Homes

Omdat kopers van een recreatiewoning bijna nooit "uit de buurt" komen, hebben wij voor onze recreatieve opdrachtgevers een speciaal promotiepakket waarbij u er zeker van bent dat uw recreatiewoning, tweede huis of chalet gegarandeerd onder het oog komt van de juiste doelgroep.

Ons recreatieve promotiepakket:

  internetpresentatie op de grootste huizensites én op speciale recreatie-portalen

  maandelijkse advertentie in ons eigen Recreatie Magazine

  4 maal per jaar Direct Mail van ons Magazine naar kwalitatief zoekersbestand

  2 maal per jaar presentatie van uw recreatiewoning op internationale Second Homebeurzen

Verhuren

Overweegt u uw recreatiewoning te verhuren voor lange of korte termijn dan kunnen wij eveneens uw belangen professioneel behartigen.

In tegenstelling tot andere bemiddelaars doen wij dat echter uitsluitend op basis van een full-service bemiddeling waarbij wij uw recreatiewoning volledig voor u zullen beheren.

Concreet houdt dat in dat wij, na zorgvuldig overleg met u, een geschikte huurder selecteren en altijd de contactpersoon tussen beide blijven. Wij staan dus ook voor u klaar als er eventuele onenigheid ontstaat met de huurder van uw recreatiewoning.

Meer informatie

Wilt u aanvullende informatie over onze werkwijze, dan komen wij graag bij u langs om ons voor te stellen. U ontvangt dan onze introductiemap, en in geval van een voorgenomen verkoop, verzorgen wij een gratis waardebepaling van uw recreatiewoning.

 

De beste keuze voor verkoop en verhuur van uw recreatiewoning!

 

 


 

Algemene informatie