Zorgeloos je (recreatie)woning in de vakantieverhuur

BestBuy BnB

Je hebt een mooie (recreatie)woning, bungalow, chalet, vakantievilla of een appartement op de prachtige Veluwe en daar wil je vakantiegangers ook van laten genieten. Maar wel graag zonder gedoe!

Jouw verhuur, onze zorg.

Wij regelen de fotoshoot, boekingen, communicatie, check-in, check-out, troubleshooting, administratie, linnengoed en uiteraard de schoonmaak... kortom, bijna alles.

Voor een optimale bezetting bieden wij jouw woning aan op de meest gebruikte boekingsites als Airbnb, Booking en Micazu.

Vakantieverhuur in 4 stappen geregeld...

1
Kennismaken
Wij komen geheel vrijblijvend langs in je vakantiehuis, recreatievilla of appartement en bespreken onze werkwijze, onze voorwaarden, jouw wensen en niet te vergeten de periode dat je het huis wilt verhuren.
2
Advies
Om het huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor onze gasten bespreken we samen de eventuele verbeterpunten en indien nodig helpen wij je graag met de nodige onderhoudswerkzaamheden.
3
Foto's en tekst
Als het huis dan helemaal verhuurklaar is dan maken wij mooie foto's en schrijven we een wervende tekst.
4
Klaar is Kees
De presentatie van je huis is nu helemaal klaar en kan geactiveerd worden in de boekingssystemen. Laat de boekingen nu maar komen en dan kunnen de gasten heerlijk genieten van jouw vakantiehuis.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, dan komen we graag bij je langs om onze werkwijze toe te lichten.

Maak een afspraak