Beschrijving

Aan de bosrand van het vissersstadje Harderwijk vindt u Camping De Konijnenberg. Op dit gezellige familiepark, met onder meer een buitenzwembad, speeltuin, kantine en cafetaria, vindt u deze ruime recreatiebungalow met drie slaapkamers op een perceel van 392m² eigen grond. 

Permanente bewoning is van overheidswege niet toegestaan, maar het park is het gehele jaar geopend en u kunt hier 365 dagen per jaar heerlijk recreëren!

Indeling

Hal, met toegang tot de drie slaapkamers, de woonkamer met open keuken en de badkamer.
In twee van de drie slaapkamers heeft u via een eenvoudige vaste trapopgang de toegang tot een kleine vide, die gebruikt kan worden als slaapplek of extra bergruimte.
De woonkamer met zit- en eethoek is voorzien van een grote schuifpui naar de zonnig gesitueerde tuin en het terras, en de open keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur.
De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel, toilet en aansluiting voor wasmachine en droger.
Via een vlizotrap bereikt u de praktische bergvliering en de cv-ketel bevindt zich in een inpandige berging die van buiten bereikbaar is.

Tuin

De grote, zonnige tuin met tuinhuisje is bijzonder fraai aangelegd, met veel sierbestrating, mooie (groenblijvende) beplanting en prachtige bomen. Op eigen terrein kunt u twee auto's parkeren, waarvan één onder de carport.

Bijzonderheden

De parkkosten voor 2022 bedragen € 1.886,11.

Wilt u meer weten over deze leuke recreatiebungalow dan horen wij het graag.

Kenmerken