Beschrijving

Het bosrijke park “De Woudstee”, waar u deze woning zult vinden, staat bekend om zijn gezelligheid! Het park is gelegen op loopafstand van de uitgestrekte Veluwse bossen en de zandverstuiving. Op fietsafstand, ca. 10 minuten, bevindt zich het knusse centrum van het vissersstadje Harderwijk. Met zijn vele barretjes en restaurantjes is hier genoeg te doen voor een leuk avondje uit.

Indeling

Entree met garderobe en toegang tot de slaapkamer, de badkamer, de hal/waskamer met vaste trap naar de zolderverdieping en niet te vergeten de woonkamer met houtkachel en de verdekt opgestelde keuken, welke is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur.

Eerste verdieping

De zolderverdieping kent geen volledige stahoogte, maar wel veel extra ruimte waarin twee (slaap)kamers en een soort van overloop zijn gerealiseerd. Het bestemmingsplan biedt mogelijkheden voor verruiming van de woning.

Tuin

Ruime, zonnig gesitueerde tuin met voldoende privacy en parkeergelegenheid voor meerdere auto's.

Bijzonderheden

Deze leuke bungalow behoeft het nodige onderhoud, maar voor iemand met twee rechter handen, is het een koud kunstje om hier een prachtige woning van te maken.

Kenmerken