Beschrijving

Op een van de meest stijlvolle parken van Voorthuizen mogen wij u dit ruime recreatiechalet met tuinhuisje te koop aanbieden op een uniek perceel van 325m² eigen grond. Het chalet is gebouwd in 2000 en voorzien van c.v.-combiketel, dubbele beglazing en volledige isolatie.

Indeling

Royale hal met garderobe en c.v.-ruimte. Sfeervolle living met ruimtelijke hoekerker, grote schuifpui, heerlijke zithoek, aparte eethoek en niet te vergeten een fraaie U-opgestelde keuken met diverse inbouwapparatuur. Via de schuifpui heeft u toegang tot het zonnig gesitueerde terras. Vanuit de hal bereikt u de twee comfortabele slaapkamers, welke beiden zijn voorzien van een vaste kastenwand. De fraaie badkamer, welke tot aan het plafond is betegeld, beschikt over een wastafelmeubel, douchecabine, design-radiator en aansluitingen voor wasmachine en droger.

Tuin

De onderhoudsvriendelijke tuin is voorzien van veel volgroeide haagbeplanting en biedt u alle wenselijke privacy, een groot terras en is perfect gesitueerd op de zon. Voor fietsen en tuinspulletjes is er een degelijk tuinhuisje Ook aan parkeergelegenheid is gedacht. Op eigen terrein is er ruimte voor twee auto's.

Bijzonderheden

Het mooie Park Boeschoten is gelegen in een schitterende bosrijke omgeving. Het park beschikt over verharde wegen, parkeerplaatsen, toegangshek, drie waterpartijen en uitsluitend royale en 'groene' percelen.

Het park kent een prima V.V.E. structuur (appartementsrecht) en de parkkosten bedragen per 1 juli 2021 € 93,- per maand inclusief TV en Internet. Het chalet heeft individuele aansluitingen voor AARDGAS, water en elektra.

Kenmerken