Full Service Verkoopbemiddeling

BestBuymakelaars verzorgt de verkoop van jouw (recreatie)woning van A t/m Z. Te beginnen met het adviseren van een realistische waarde en bijbehorende vraagprijs. Hierbij houden we rekening met recent gerealiseerde verkoopprijzen van vergelijkbare woningen, locatie, bouwkundige staat, en niet te vergeten de actuele marktsituatie.

Vervolgens…
- bepalen we samen de ideale verkoopstrategie
- bespreken we onze handige verkooptips
- bepalen we samen hoe we de (recreatie)woning het beste kunnen presenteren
- verzorgen wij alle verkoopinformatie zoals foto’s, brochure en kadastrale recherche
- verzorgen wij alle bezichtigingen
- onderhandelen wij met de potentiële koper over de prijs en bijkomende voorwaarden
- verzorgen wij de opmaak en het ondertekenen van de koopovereenkomst
- overhandigen wij de koopovereenkomst aan de notaris
- en zijn wij aanwezig bij de notariële levering

Uiteraard wordt jouw (recreatie)woning online gepresenteerd op onze eigen website, op Funda en andere relevante huizensites of gespecialiseerde recreatieportalen.
Indien gewenst verzorgen wij tevens offline advertenties in de gedrukte media en kan je deelnemen aan de landelijke Open Huizen Dagen.
En speciaal voor onze ‘recreatieve’ opdrachtgevers hebben wij een speciaal promotiepakket. Potentiële kopers komen namelijk zelden uit de buurt en we willen er natuurlijk zeker van zijn dat je recreatiebungalow, tweede huis of chalet gegarandeerd onder het oog komt van de juiste doelgroep.

Tijdens het hele verkooptraject informeren wij je over alle ontwikkelingen, zodat iedereen altijd weet wat er speelt en we samen altijd de juiste beslissingen kunnen nemen.

Speel je al met de gedachte om je woonhuis of recreatiewoning te verkopen, laat het ons weten. Graag komen we geheel vrijblijvend bij je langs om onze werkwijze toe te lichten.

Maak een afspraak